DCCXXIX Sviken av SR

Va!? Ska Biblioteket i P1 läggas ner? Eller ja, det har redan lagts ner, eftersom det halva avsnitt jag hann lyssna på i mobilen på väg hem från jobbet i dag, och som sändes i går, var det sista. Jag känner mig totalt överkörd i den här frågan och kan inte ens tröstkolla på Babel, för det har sommaruppehåll.

Börjar att tycka att SR är skyldiga mig något slags kompensation, efter att först ha strypt den eminenta satsningen Alltid nyheter och nu drämt till med det här dråpslaget.

Men inte inbillar jag mig att gräset är grönare någon annanstans. Jag är fortfarande SR trogen, P1 är my drug of choice och tablån svämmar fortfarande över av intressanta program jag missar ett efter ett i rasande fart. Länge leve SR-appen och poddradio, som hjälper mig att plocka russinen ur kakan och smaska i mig dem när jag har tid, och nåde den som rör Vetenskapsradion Språket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s