DCCV Du kan inte tappa kontrollen, för du har aldrig haft den

Har du kontroll över ditt liv? Du kanske vill ha det. Du kanske tror att du har det. Oavsett vem du är som läser det här så är du en människa med fri vilja och många möjligheter att påverka ditt liv, men nej, du har inte kontroll över din egen tillvaro.

I kväll satt vi sex personer runt en dator och såg och hörde Heather Larson prata på temat ”When life is out of control”, utifrån trauman i sitt eget liv och Job, Bibelns mest prövade man. Kanske ger det tröst, men framför allt insikt. Lyssna själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s