DCLXXVII Återassimilering 4: Vilodag

Mitt schema såg ut på så sätt att jag efter hemkomsten i lördags hade ledigt både på söndagen och måndagen, och medan söndagen var fullspikad skulle måndagen ägnas åt uppackning, tvätt, städning och annat jordiskt, så att jag skulle få uppleva den där känslan av att få vistas i en trevlig lägenhet med inköpen från resan framplockade, äta hemlagat, läsa The New Yorker-numren som kommit och som mina grannar lagt i en prydlig hög tillsammans med övrig post …

Det blev sömnigt tittade på avsnitt efter avsnitt av The Office, en massage på Hötorgskliniken som var inbokad sedan länge samt spaghettini med sås direkt ur kastrullen. Sent på kvällen tömde jag halvhjärtat resväskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s