DXLVIII Bibliotekarier äter libanesiskt

image
Eftersom vi redan från början, våren 2009, blev ett så bra gäng har det varit naturligt för Sture biblioteks personal att umgås after hours, och nu har det blivit extra tätt. För tre veckor sedan åt vi på Elverket och i kväll blev det libanesiskt på Underbar. Hemskt gott. Men vid anblicken av alla menyns små mezerätter, som visserligen lät läckra allihop, slog bekvämligheten till och vi beställde alla varsin färdigkomponerad rätt, istället för att fylla bordet med fat och dela på maten så där fryntligt som vi tänker oss att man gör i världens mer orientaliska hörn.

Som gruppens kommandora drev jag på läsecirkelsfrågan, skälet till att vi bestämde oss för att ses i kväll. Vi har ofta många bra idéer men är sämre på att konkretisera dem för att sedan kunna bestämma datum, för att kunna marknadsföra, för att det ska komma något folk. Men före och efter det att vi åt röror och inlagda grönsaker och fyllda knyten och falafel fick jag ner några anteckningar som nog ska gå att göra verklighet av. Läsecirkelsvåren kommer att börja med Strindberg, och före cirklarna grundar vi med en föreläsning om Strindbergs egen boksamling. Varmt välkomna till Sture bibliotek måndagen 6 februari, kl. 19.00!

2 tankar om “DXLVIII Bibliotekarier äter libanesiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s