CDLI Nera

Vad bilden föreställer? Jo, det här är Nera, en glad åttamånaders valp som fick trotsa hundförbudet en liten stund när hon var med matte Rose Lagercrantz på biblioteket. Nera var snabb, svårfotad, söt och sällskaplig och yrde runt så långt kopplet räckte medan Rose lämnade över två påsar sten. Det var bara en första deposition, ännu mer sten kommer att behövas till dottern Rebeckas krubba som ska byggas upp under nästa vecka inför invigningen första advent. Rebecka kom själv upp en stund senare med en av krubbfigurerna i keramik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s