CDXL Torsdagskväll på Fotografiska

image

Här har Tim Schmidt dragit igång sitt singer-songwriter-set i caféet på Fotografiska, efter att vi fått höra DJ:erna spela ett tag. Det bästa med bytet var att det under livemusiken gick att prata. Jag har aldrig förstått mig på det här med extrem volym på ställen där man är för att umgås.

Vi hann se det mesta av Helen Levitts utställning Urban Lyrics, bilder från 30-talet och framåt av fattiga och enkla förhållanden på Manhattan, och några av Nick Brandts vilda djur innan utställningsdelen stängde och after worket tog vid. Måste tillbaka snart. Årskort på Fotografiska var en superb idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s