CCCLI Picknick i september

imageDet tråkiga med att man bor så utspritt i Stockholm är att det är svårt att umgås spontant. Det trevliga är att man får anledning att ta sig runt och vistas i olika miljöer.

Anna E hade dragit ihop ett gäng till en picknick vid Lundsjön i Saltsjöbaden, där vi fick en naturskön lunch i solen och fin höstfeeling i skogen på väg dit och tillbaka. Jag var bekant med fyra och tre var nya för mig. Anna hade bakat en hel liten efterrättsbuffé som kom fram när vi hade ätit upp våra egna matsäckar, och det kändes riktigt lyxigt att få sitta där och vara ledig och äta gott och prata och speja ut över vattnet. Och samtidigt var det ett tillfälle att komma i kontakt med sin inre enkla friluftsmänniska. Min ligger ytterst latent och djupt inbäddad i en vrå i min asfaltssjäl, men jag gillar när den kommer fram. Det är som att jag spelar lite teater, men ändå inte. Jag gillar ju naturen på riktigt. I lagom doser.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s