CCCXXX Greedy

Fick en komedi med Michael J. Fox från 1994 från Lovefilm. Jag är övertygad om att jag inte beställt den, men det säger de att jag har. Jag känner precis igen mig – hur många gånger har man inte haft låntagare framför sig på biblioteket som fått en påminnelse om en bok som de säger att de aldrig har hört talas om och definitivt inte lånat, och så visar man en bild på framsidan och så säger de ”jaså den!”. Men det händer faktiskt att något gått snett och att det är systemet, en annan låntagare eller – jo, faktiskt – personalen som ligger bakom missen. Och jag hävdar självklart att jag inte fått för mig att beställa filmen Greedy, ens av misstag.

Men, tänkte jag, jag ser den väl när jag ändå har den hemma. Jag kan bara säga att nästa gång de skickar en komedi med Michael J. Fox från 1994 ska jag inte slösa bort 100 minuter av mitt liv. Nu är den tillbakaskickad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s