CCCXVIII Bra radio när som helst

image

Om man vill koncentrera sig på två saker samtidigt rekommenderar jag målning och ett intressant radioprogram. Varför inte Jättestora frågor med Johanna Koljonen? Medan jag stod och penslade en ände av föräldrarnas verandatak vit lyssnade jag på ett av avsnitten om kärnkraft som sändes för ett par veckor sedan. Eftersom jag insåg så sent att Jättestora frågor är sommarens obligatoriska lyssning har jag mycket att ta igen – och nedladdningsbar radio, hur fantastiskt är inte det? Andra rekommenderade program är Verkligheten i P3, P3 Dokumentär och P4 Dokumentär. Man ska alltid ha några avsnitt nedladdade i mobilen, så man kan plocka fram dem när man går till jobbet, är på gymmet, lagar mat eller målar.

En tanke på “CCCXVIII Bra radio när som helst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s