CLXXXVI Vännerna på Vapiano

Rebecca, som har bott några år i Sverige och varit med i Korskyrkan, kommer snart att åka hem till Australien och hade en kombinerad avskeds- och födelsedagsfest på Gamla stans Vapiano i kväll. Presenterna var påtagligt blågula – en midsommarstång, en liten bok om Stockholm, svenskt godis – och gästerna bredde ut sig vid flera bord i den stimmiga lokalen. Så väldigt stor är inte Korskyrkans församling och ungefär samma personer dyker upp i många sammanhang, men alla umgås ju inte med alla, så när någon av vännerna drar ihop folk kan man ändå få tillfälle att prata med sådana som annars mest rör sig i ens periferi. Det var inte uteslutande Korskyrkefolk, men vi var i majoritet. Vi gillar varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s