CLXXXIV Referensbiblioteket

image

Tjoho, jag har gjort min första post! I torsdags fick jag en introduktion i hur man arbetar med Referensbiblioteket, pedagogik (E), idrott (R) och militärväsen (S) tilldelades mig och nu har jag alltså sökt upp och beskrivit en lämplig databas, nämligen den på StudyAbroad.com, som jag lagt till under Em Undervisningsväsen. Hoppas min beskrivning blir godkänd. Ska maila Britt på Informations- och lånecentralen och kolla.

Över huvud taget är Referensbiblioteket en suverän resurs när man behöver kvalitetssäkrat material inom ett särskilt ämne och har svårt att hitta något speciellt bra via Google. Vi bibliotekarier tror nämligen fortfarande på vår förmåga att söka upp och bedöma information.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s