CXLIII Shutter Island

Man kan läsa boken, se filmen eller, som jag, välja seriealbumet. Det var snyggt tecknat och gav rätt känsla på mentalsjukhusön under en våldsam storm – hård, kuslig, dramatisk. Men när jag vänt sista sidan var jag bortkollrad. Vad var sanning, vad var psykos, vilka var goda, vilka var galna? Jag var tvungen att gå till IMDB:s FAQ-sida med spoilers för att få något slags facit. Småspännande (det blir sällan mer än småspännande i seriealbum), men behållningen var tecknarstilen och användandet, eller inte, av färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s