XCII High-tech grandma

Min mamma, som fyller år i dag, skaffade ett Facebook-konto för några veckor sedan. Mormor har å andra sidan haft sitt ganska länge. I dag såg jag den här några dagar gamla konversationen i mammas logg. Gillar. De är så … 2.0.

2 tankar om “XCII High-tech grandma

  1. Hmm… det är väl ingen av de där två kvinnorna som är speciellt gammal vad jag kan se på bilderna. Vore förresten trevligt om du vill adda mig på FB, du har ju mitt riktiga namn.

    • Gamla eller ej, det är lite kul att vara tre generationer på Facebook. 🙂 En av anledningarna till att min mamma gick med var att min moster plötsligt hade bättre koll på vad jag gör på dagarna än vad hon hade … Nu är de flesta av mormors sju barn på Fejan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s