XXIX Säg vad du tycker

Har just skrivit ett omdöme om Mairowitz och Crumbs tecknade Kafka-biografi på biblioteket.se. Har du Stockholms stadsbiblioteks lånekort? Logga in på hemsidan och gör din röst hörd! Skriv om böcker, eller nöj dig med att sätta betyg. Och kolla evenemangsutbudet när du ändå är där. Ett extra hett tips är torsdagskvällens program på Sture bibliotek, The English Bookshop hälsar på och berättar om litterära priser i USA och Storbritannien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s