Chapmansgatan 3

En hobby jag har är att promenera längs de gator på Kungsholmen som man inte hamnar på om man inte har något specifikt ärende i krokarna. På Chapmansgatan finns inte mycket annat än bostäder, såvitt jag vet, så antingen ska man hälsa på någon eller så har man valt just den här lilla gatan för att ta sig ner till eller upp från Norr Mälarstrand. Eller också är man bara en nyfiken själ. Min fantasi triggas så bra i de här kvarteren. Jag vet allt om de som bor här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s