Whittard-leverans

Lagerstatus för Whittard-produkter i mitt teskåp såg inget vidare ut. Fraktavgiften till Sverige på Whittards hemsida såg ganska hög ut. Den självklara lösningen: Sambeställning med andra som gillar Whittard.

Efter att ha kastat ut frågan på Facebook fick jag fyra medkunder och nu har våra förpackningar med teer och chokladpulver anlänt. Förutom trygg påfyllning av förrådet med Afternoon Tea och English Rose, liksom återupptagen lagerhållning av Rocky Road Hot Chocolate, fanns det en ny chokladsort som jag inte kunde låta bli att beställa, Mocha Hot Chocolate. Stark kaffesmak, passar extra bra med vispgrädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s