Julen är slut

I dag, en dag sent, har julen dansats ut. Jag har stängt igen alla luckor på adventskalendern jag fick av H – den kanske går att återanvända – och först i går åt jag upp de sista bitarna i chokladkalendern. I badrummet har jag använt min pepparkaksduschtvål och varm choklad-body lotion (väldigt starkt parfymerade, från Bath & Body Works på flygplatsen i Dubai) för sista gången. Ljuset som ska dofta cinnamon caramel swirl, men mest påminner om engelsk konfekt, får stå kvar.

2 tankar om “Julen är slut

  1. Jag älskar min varma choklad-body lotion, varvar den med Lovely Dreamer, samma märke som jag tror du köpt på andra sidan Atlanten. Den doftar oxå ljuvligt av fluffy musk, clean woods, white iris och fresh bergamott – Tack än en gång❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s