Smärtstillande charader

Tandvärk under julhelgen, det önskar jag att alla skulle slippa. Tandvärk borde bli satt på paus under alla större firanden. Ska jag vara optimistisk är jag ändå glad att det finns jourkliniker och att mitt avtal med Folktandvården Vasastan gäller även när jag får en akuttid i Örebro. Min två och en halv vecka gamla provisoriska lagning togs bort, en infektion blottades, tanden rengjordes på insidan och en ny lagning sattes dit.

Men det gör fortfarande ont och tabletterna verkar inte förslå. Då behövs distraktion och med en brorson och en brorsdotter i huset – deras farmors och farfars hus – distraheras man i överflöd. Brorsdottern ville leka charader. Här föreställer hon – ja, vad då? Rätt svar: Ett geléhallon. Det tog lika lång tid att komma fram till som när brorsonen låtsades vara en fjärrkontroll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s