MDXCVIII Försummar mina plikter för en kvarts julstämning

Sedan jag upptäckte att luciadagen 2016 skulle infalla på en tisdag, då jag har eftermiddagspass på Stadsbiblioteket, visste jag att jag skulle behöva tala om för kollegerna att min disk kommer att vara obemannad från fem i tre och fram till att luciaframträdandet i rotundan är slut. Punkt.

Och så blev det. Mamma kom också till bibblan för att titta på luciatåget och jag tog med henne till bästa platsen, på översta galleriet, där man slipper trängsel och ser lucian, tärnorna och stjärngossarna snett uppifrån. Det var lika stämningsfullt som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s