MDLXIX Gunvald!

Helena och jag har längtat länge och i dag fick vi träffa Salomons hund Gunvald. På hundcafé! Himmelska Hundar vid Tessinparken, dit man kan komma med eller utan hund. Gunvald var ett riktigt litet yrväder, nyfiken på allt, helt enligt Salomons förvarningar. Hur söt som helst och med en omåttlig entusiasm. För att vara pedagogisk ska man tydligen backa om hunden visar tendenser att vilja hoppa upp mot en när man ska hälsa. Men det var ju omöjligt. Jag var lika ouppfostrad som Gunvald på den punkten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s