MMD Soft söndag i Örebro

Traditionell helgfrukost hos bror och svägerska, som tagit fram de här flingpaketen och lämnat övriga 34 – ja, 34 – sorter i hyllor och skåp. På brorsdotterns rekommendation tog jag en blandning av kanelflingor och nougatkuddar.

Några morgonhopp.

Sightseeing i Örebro.

Och eftermiddagsgudstjänst i Pingstkyrkan. Svägerskan har utformat bildmaterialet. Hade jag kommit nästa vecka hade jag visst fått höra Sebbe Staxx (vars självbiografi jag läst och kan rekommendera till den som vill läsa om vägen in i och ut ur Stockholms undre värld för en kille från Bagarmossen).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s