MMCDXCII Ett äppelträd på min lott

Medan mina föräldrar roar sig i USA har jag äppelplockningsansvar. Tur för mig att grannarna var hemma, för jag gav mig självklart av utan nyckel. Som ovan äppelplockare är det möjligt att min metod var oortodox – efter att ha plockat så många jag nådde tog jag fram en långskaftad piassavakvast som jag hakade fast i de höga grenarna och skakade tills äpplena dunsade ner, i gräset om jag hade tur, på stenplattorna om jag hade otur, i ansiktet om jag hade ännu mer otur.

Nu står två lådor och två kassar med äpplen i garaget och föräldrarna har fått post uppläst för sig på telefon i en bil i Colorado.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s