MMCDXXVIII Dagsutflykt till Villefranche-sur-Mer

Jenny F har anlänt och eftersom väderprognosen säger att den här dagen är finast under vår vistelse passade vi på att göra den två timmar långa vandringen till den lilla grannstaden Villefranche-sur-Mer (två timmar inklusive många fotostopp, naturligtvis). Bussen tillbaka tog enligt tabellen 20 minuter, men det kändes som ingenting, i jämförelse med vår promenadtakt åkte vi i raketfart längs småvägarna, för en euro och femtio cent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s