MMCDXXV Norrländskt presentkit plus rävar

Kvällsfika: Rostbröd med ost och lingonmarmelad och teet Fjällbacken. Ty födelsedagspresenterna tycks inte ta slut i år, Helena har förärat mig norrländska delikatesser, förutom det jag nu testat också hjortronmarmelad och åkerbärssylt – som tydligen är delikatessernas delikatess, finare än hjortron, och som därför sparas till ett ytterst speciellt tillfälle – samt en muffinsform för sex muffins med rävmotiv. Undrar om den kanske gör sig bäst till något kompakt, som kladdkakemuffins. Finns bara ett sätt att ta reda på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s