MMCCCXCVIII Varm choklad från Pressbyrån

Han är ju för rar, stammisen på Sturebibblan som flera gånger erbjudit sig att bjuda på kaffe om jag hjälpt honom med något särskilt. Eftersom jag inte dricker kaffe (om det inte har barnanpassad styrka och gärna någon syrup) har jag tackat nej, men i dag, när min extraordinära gärning var att hjälpa honom radera sms på en urmodig mobiltelefon, var han mer ihärdig än vanligt, så jag tackade ja till en kopp varm choklad. Jag tror det smakade extra bra för att det var så oväntat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s