MMCCCLVIII Blomsterlandslördagen

Lyxig långfrukost hos föräldrarna …

… och därpå den årliga shoppingen på Blomsterlandet med mamma. Förutom att jag är beroende av skjuts behöver jag också en kombination av moraliskt stöd och expertis. Fin balkong med många växter – gärna! Köpa växter – ååå vad svårt och besvärligt. (För att inte tala om arbetet som behöver läggas ner den kommande tiden.) Men växtshoppingen på Blomsterlandet ser jag alltid fram emot, för då har jag mamma som en i alla lägen optimistisk coach, medan jag går omkring med min blomvagn och velar.

Men i slutänden är det aldrig några problem att komma till kassan med en full vagn – den här gången också med krukor och lyktor och allt möjligt – och spendera massor av pengar. I år blir det extra stort fokus på ätlig växtlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s