MMCCCXXVII Burgare och blommor

Redan för några veckor sedan, innan Sofia åkte till Kina, bestämde vi att vi skulle gå till Phil’s Burger på Birger Jarlsgatan efter gudstjänsten den här söndagen. Jag fick höra en del om kinesisk arkitektur och teater, men samtalet gled snart vidare till våra erfarenheter av buss- och båtresor i Thailand och därifrån till OS i Stockholm 1912 och så vidare. Jag vet fortfarande inte så mycket om vad Sofia gjorde i Kina. Men jag fick ett paket jasminte!

Och burgarna smakade bra.

Stockholm blir litet när man håller sig i den här delen av stan en söndag – utanför restaurangfönstret rann Korskyrkefolket förbi i en stadig ström och när vi gick i riktning mot Kungsträdgården plockade vi upp en av dem på vägen, så vi var tre som tittade på de halvutslagna körsbärsblommorna. Värt att komma tillbaka om några dagar, när det rosa taket över parken kommer att vara ljusare och tätare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s