MMCCXC SJ-frukost

Jag kan meddela alla intresserade att SJ har uppdaterat den frukostlåda som ingår i en förstaklassbiljett tidigt på morgonen (och prisvärda förstaklassbiljetter hittas ofta tre månader före resan). Någonstans här under finns även en liten bit Valrhona-choklad. Hej från tåget mot Oslo!

2 tankar om “MMCCXC SJ-frukost

  1. Trevlig resa, och trevlig Oslo-vistelse! Jag gladdes också över den där trevliga frukosten i höstas, när jag fick åka första klass till Malmö för att hålla ett kort informationsföredrag. Alltid fint när det läggs till en liten bit choklad till en frukost.
    /Helena

    • Tack, vi har väldans trevligt hittills! Det känns som att frukosten är den hemliga nyckeln – om förstaklassbiljetten kostar en relativt liten summa extra, som den gör ibland, tjänar man in den på frukosten. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s