MMCXLIV Rovfåglar

2840249772_40b81e012f_zI natt drömde jag att mina föräldrars nya grej var halvtama rovfåglar. En av dem, en stor och ganska vildsint rackare, satt på min hand och bet med näbben på mina lackade naglar och jag bara stod där och tittade på den med något slags skräckblandad förtjusning. Sedan vaknade jag med en förvånad känsla över mitt eget beteende, jag brukar ju vara rädd om naglarna. Den enda gång i livet jag kommit i närheten av domesticerade rovfåglar var på en falkeneringsuppvisning någonstans i närheten av Bad Gastein 2008. Där fanns den här bistra örnen, som istället för att vara fastkedjad borde ha fått flyga fritt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s