MMXCVIII Prylskänkningslogistik

Varför det står en flyttkartong och fyra kassar med kläder och prylar i min hall? För att jag vill ge bort en TV-bänk till Myrorna. De kommer och hämtar om man utöver en möbel också ger motsvarande tre flyttkartonger med kläder, husgeråd eller annat, och eftersom jag inte kunde komma upp i den mängden själv har jag tagit hjälp av Lena. Så i kväll har vi forslat utrensade kläder på bussen mellan Söder och Kungsholmen. Eventuellt får jag lov att hämta ytterligare prylar hos vänner innan hämtning kan ske – vilket ändå är enklare för mig än att forsla en TV-bänk med glasdörrar. Man gör vad man kan när man bor i innerstan utan bil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s