MMXCVI På bokmässan över dagen

På nervägen var jag ganska frustrerad över att tåget till Göteborg blev en timme och trekvart försenat, vilket gjorde att jag missade två seminarier, men så snart jag började ta in omgivningen, scanna av de närmaste montrarna och leta upp ett alternativt program att gå på fram till nästa seminarium i mitt planerade schema, kom bokmässelyckan. Jag skulle absolut kunna vara där alla fyra dagarna. Den här gången blev det fyra seminarier, ett scenprogram, ett monterprogram och ett halvt scenprogram till innan jag gick mot tåget hem. Som var en halvtimme sent och fortfarande inte är framme. Två och en halv timmes försening, ungefär, lär det bli, framme vid midnatt. Dålig tajming när man ska med ett tidigt morgonflyg till Skellefteå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s