MMLXXVI Mont Orgueil Castle tea towel

Klart det blir roligare att diska när man använder sin tea towel från borgen Mont Orgueil Castle i Gorey på Jerseys östkust. Innan jag hängde upp den över diskmaskinsluckans handtag köpte jag en matchande mörklila handhandduk.

Erkänner mitt nöjda leende över att sannolikt vara Kungsholmens enda innehavare av en diskhandduk med Mont Orgueil Castle-motiv (intill en vanlig hederlig lila Hemtex-handduk) – men å andra sidan vore det otroligt intressant om vi var flera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s