MMLXXIV Drygt sex timmar höstutgivning

I går var det förlagsdag, för håret förödande duggregn och första dagen med strumpbyxor. Jag var en av få lyckligt lottade bland kollegerna som fick vara med på både för- och eftermiddag och höra förläggare och författare presentera böcker. Aris Fioretos verkar hemskt sympatisk, jag gillade verkligen hans utläggning om nya romanen Mary (även om man fick veta oväntat mycket) och Jan Guillou var nästan lika skrockande och skrattande som i senaste Lundströms bokradio när han pratade om femte delen i sviten ”Det stora århundradet”, nämligen Blå stjärnan. Det är inte en bok jag prioriterar att läsa just nu, men pappa har visat intresse för det gratisexemplar jag fick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s