MMLIX Populärlitteratur

Omkring halv elva på onsdagskvällen 15 april såg jag att min gamla körkompis Annelie hade lagt upp en bild på Instagram föreställande en webbsida som hade med kursansökningar att göra. Det påminde mig om vilket datum det var – sista chansen att söka kurser för hösten. Efter att ha gått kurser de senaste två terminerna hade jag faktiskt inte tänkt på att ens kolla upp kursutbudet, men nu kunde jag inte låta bli. Med minimal marginal sökte jag två litteraturkurser på distans. Den ena, i populärlitteratur, lånar jag ihop böckerna till just nu, alla möjliga titlar jag absolut inte hade valt att läsa för nöjes skull. Jag ser framför mig hur de kolleger som jobbar med reservationshantering på Stadsbibblan de här dagarna undrar över min smak. Det är också lite jobbigt att ha böckerna liggande här hemma på soffbordet – för att inte tala om att jag snart behöver börja läsa dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s