MML Runtflyttade rosor

I går stod de på altarbordet i Korskyrkan under gudstjänsten, i eftermiddag bland skyltade böcker på Sture bibliotek och i kväll hemma hos mig. Blommor ska vara där de blir sedda.

(När jag gick och hämtade dem i dag trodde jag att det skulle vara helt tomt och aktivitetsfritt i kyrkan, vilket också var skälet till att jag skulle ta dem därifrån, men just där på estraden pågick en sånglektion. Typiskt. Men jag smög fram och tog dem ändå.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s