MMXLV BBC News-appen

Och där kvalificerade sig BBC News-appen för en plats på mobilens hemskärm. Sedan möjligheten tillkom att välja favoritämnen och i vilken ordning de visas är jag mycket mer benägen att gå in och läsa. Så här ser mina val ut för närvarande.

Under den spännande rubriken ”News from Elsewhere” rapporteras för övrigt om ”an angry reaction to anti-begging adverts which have been plastered across walls on Stockholm’s underground system”, med en bild på de blåsvarta textraderna i rulltrappan ner mot perrongerna på Östermalmstorgs tunnelbanestation, den enda station där reklamen sitter, för övrigt, trots att artikeln antyder att den skulle sitta på fler ställen. Typiskt nog är den i blickfånget från Sture bibliotek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s