MCMLXXII Servicegruppssöndag

Arrangerade blommor till altaret medan de övriga i servicegruppen bredde smörgåsar och kokade kaffe. Deltog i gudstjänsten en stund. Var en av fyra som tog upp kollekt. Bytte av Jenny som vaktmästare i foajén, satt där och följde predikan på skärm, småpratade med senkomna. Serverade fika tills det extrainsatta församlingsmötet började. Fikade stående under mötet. Städade, diskade, tog hand om sopor, räknade fikapengar. Lämnade kyrkan näst sist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s