MCMXXIII Söndagsmiddag på Värmdö

Jag tror det här är tredje tillfället under min tid som Korskyrkan samordnar middagsbjudningar, alltså samlar namn på församlingsmedlemmar som vill bjuda på middag och andra som vill bli bortbjudna och sätter ihop sällskap, gärna över kompisgränser, förstås, det är det som är tanken. Jag hade erbjudit mig att ta hem folk, men det var för få som ville bli bortbjudna, så jag fick lov att byta grupp. Det gjorde inget alls. Jag hamnade på Värmdö, hos Elisabeth, Anders och deras tre söner, tillsammans med Magnus, Ulla och Lena. Ingen av dem var helt obekant från början, men heller inte mina närmaste bekanta, och värdparet kände jag minst. Innan vi började äta lammgryta kikade vi ut på altanen. Den skulle rymma min lägenhet tre gånger på rad.

Chokladkaka till efterrätt på retrofat, Lars Hellstens påfåglar från Orrefors.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s