MCMXIX Det blev rätt fint med franska liljor i alla fall

Ofta har man för mycket tid ute i biblioteket och för lite inne vid skrivbordet. Nu har jag haft mycket skrivbordstid, och jag klagar inte det minsta, det finns alltid massor att göra, men om man stirrar på databasposter i lite för många timmar i sträck kan man bli rastlös och börja ge sig själv helt nya uppgifter. På eftermiddagskröken i dag bestämde jag mig till exempel för att sortera in min pappershög i två tidskriftssamlare och märka upp dem med lämpliga etiketter. Jag tror det blev lite snett, men det gör inte så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s