MDCCCXC Lamor och andra djur

När Maria och jag körde omkring i vackra Gloucestershire i går och tillbringade några timmar i den pittoreska lilla staden Cirencester noterade vi en rad olika djur och jag började anteckna. Hela listan:

Massor av får
Tre åsnor
Hundar, blandade sorter
Änder
Grävling, död
Hästar
Höns
Lamor i olika färger
Diverse småfåglar

Lamor, liksom! Betande på en grön kulle, i silhuett mot blå himmel. Det mest sannolika att kunna lägga till i listan var kor, men vi passerade mest bara fårhage efter fårhage. Men i dag! På väg till Waitrose i Portishead – en hage med en skock olikfärgade kossor. Djurspottingen var komplett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s