MDCCCXXV Fram för vidare kjolar

2015/01/img_1065.jpg

Ett exemplar av Vi tonåringar syr själva från 1959 återlämnades i dag på Sturebibblan, och det är kö på den. Kan inte låta bli att tycka att det här är den snyggaste kjol- och klänningsformen, särskilt med båtringad överdel, men få skulle få för sig att bära stärkt underkjol 2015. Å andra sidan – det kan komma tillbaka. Stringhyllor är ju hett, och Stig Lindberg-porslin. Kanske kommer tjejer inom kort att gå runt som kyrkklockor på stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s