MDCXCIV Blandade pengar

IMG_7192.JPG

Englandshelg. Har för tredje gången checkat in i mitt rum hos Maria i Bristol där de gammelrosa tofflorna stod och väntade.

Och på London City Airport i morse hittade jag just en sådan insamlingsbössa som jag räknade med att stöta på i dag, en sådan som tar emot vilken valuta som helst. Med mig hade jag en Forex-ficka med stålar att göra mig av med, från Schweiz, Ungern, Serbien, Kroatien, Albanien, Sydafrika, Swaziland och Moçambique. Nu går de till ett engelskt barnsjukhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s