MDCIII Ukrainakunskap

Ukraina

Efter vårens kurs i Stockholms historia – jätteintressant men krävande att kombinera med jobb och allt annat – lovade jag mig själv att inte söka någon kurs till hösten, och sista ansökningsdagen kom och gick. Men så i veckan kom det ett mail, som lär ha gått till alla oss som läste på historiska institutionen under vårterminen, om en ny kurs om Ukraina. Jag kunde inte låta bli. Det var först till kvarn som gällde, så jag svarade att jag var intresserad och fick positivt antagningsbesked redan nästa dag. Jag är inte säker på att jag kommer att kunna skriva tentan, vilket jag också informerade om för säkerhets skull, men föreläsningarna verkar hemskt intressanta.

Jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att söka, förutom att jag lider av ett ohejdbart intresse för precis allt, men jag noterade inte förrän senare att kursen enligt beskrivningen passar för bibliotekarier (bland många andra grupper). Men vilken kurs passar inte för bibliotekarier? Som får frågor om vad som helst mellan himmel och jord?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s