MDXLVII Från partaj till partaj

Efter en ovanligt hysterisk arbetsdag – en fyra och en halv timme lång jubileumsfest på Sture bibliotek med förberedelser innan, återställning efter och upprätthållande av normal biblioteks- samt förtidsröstningsservice under tiden – blev det inte direkt nedvarvning, men i alla fall en kravlös kväll med service och underhållning som nu var till för mig att ta del av. I ganska flärdfull miljö, dessutom. Innan jag tog den korta promenaden från bibblan till Strandvägen 1 bytte jag från bekväma till snofsiga skor, satte på mitt tjusiga Elena Stockholm-halsband och applicerade ”gå-ut-parfymen”, som kollegan Salomon uttryckte den avslöjande doften i arbetsrummet. En liten ansträngning måste man ju ändå göra för att gå från biblioteksfestlook till middagsstass. Tanken var att jag skulle invänta Sofia och att vi skulle ta sällskap från biblioteket, men jag var angelägen om att komma därifrån, sist som jag var av oss fyra kolleger för dagen, så jag kom tidigt, blev servad med kappupphängning, fick vårt bord med en gång, studerade menyn och insöp atmosfären tills jag fick sällskap.

Maten var okej, inte fantastisk (och inte så väl tilltagen, jag åt lite till när jag kom hem), men musiken var bra, som vanligt, och stämningen milt festlig, på skön söndagskvällsnivå.

2 tankar om “MDXLVII Från partaj till partaj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s