MCDLXXXII Solna i snö

20140320-001609.jpg
Plus: Det var väldigt fint kring Hagalund på promenaden till Helena och kvällens hemgrupp.

Minus: Man blev genomblöt av det ymniga, nollgradiga snöfallet. Och gångvägen var avstängd, så promenaden gick längs en lång omväg. Och pendeltrafiken visade upp sitt vanliga irrationella trotsåldersbeteende på hemvägen, med fem tåg – fem tåg! – till Märsta medan fyra av oss stod och väntade på perrongen, och inte ett enda åt andra hållet. Vi pratade och höll igång i kanske en halvtimme, innan det blev en svacka i energi och tålamod och vi tog upp mobilerna. Man kunde också göra som killen som med liv och lust drog nytta av mängden snö och började göra en skulptur. En råtta, tyckte jag, en groda, tyckte Matilda. Den var inte klar när tåget söderut kom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s