MCDLXX Tillbaka i Bath

20140308-003615.jpg

Har fått återuppleva de Bath highlights som jag och Bristol-Maria gick igenom i höstas. Då som nu gick vi bland annat och tittade på The Royal Crescent, det väldiga halvmåneformade huset. Den stora skillnaden var att vi den här gången var fyra. Jonas och Anders hängde ganska snällt på till ställen som Maria och jag gärna ville se och gå in på, och gnället över att det var hon och jag som satte agendan – underförstått ”ville göra tjejgrejer” – tror jag var tämligen fejkat.

2 tankar om “MCDLXX Tillbaka i Bath

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s