MCDXLVI Upp till bevis, Prosit!

20140213-124006.jpg
Mina två lägen är i allmänhet fit for fight (nästan jämt) eller fullständigt däckad (ungefär två gånger om året). Efter att ha hållit mig frisk nio månader i sträck är jag i dag milt förkyld. Nattens ganska intensiva halsont har gått över, nu är det mer tryck i huvud och bihålor och svid i ögonen. Men det är ändå dags – fram med förkylningskitet från Bönor & Blad som jag fick i julklapp! Dricker nu mentolaktigt te med ”urban honung” (vet inte exakt vad det innebär), varvar medeltidshistoria, för Stockholmskursen, med tysk poesi och har bestämt att det inte kommer att bli värre än så här den här gången.

2 tankar om “MCDXLVI Upp till bevis, Prosit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s