MCCCXL Pass på sistone

20131030-113949.jpg
Pilates: Fortfarande min kopp te. Långsamt och exakt. Avkopplande och urjobbigt på samma gång.

Core: Näst bäst efter pilates. Ännu mer koncentrerat och tufft och nästan enbart nere på mattan. Senast var det med en lång träpinne som gick att använda på oanade vis, som stöd och stabiliseringsredskap, för att skapa helt nya utmanande övningar.

SmartStart: För kanske första gången någonsin har jag varit på ett pass som var på tok för enkelt, men så är det också tänkt som kom-igång-pass, med smakprov från olika träningstyper. Skönt att slippa släpa sig ut ur lokalen, men något är fel om man går mot omklädningsrummet med alltför pigga steg.

Zumba: Milde tid! Detta har jag testat två gånger i livet och det senaste tillfället kan mycket väl vara det sista. Det borde det vara. Det här är inget för mig. Medan instruktören svängde och skakade på hela kroppen och skrek och ropade entusiastiskt till musiken var vi några höstbleka, stela stackare som sammanbitet försökte följa rörelserna, tvärtemot tanken att man ska dansa fram med liv och lust. Min kropp tvärvägrar att svänga och skaka. Helt meningslöst att försöka tvinga den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s