MCCCVII Bokcirkel utan bok

20131006-135246.jpg
För sjutton och ett halvt år sedan bildade Julia, Frida, Erica, Malin och jag en studiegrupp på Litteraturvetenskap A, något år senare blev vi en bokcirkel, som faktiskt aldrig officiellt upphört, och nu ses vi sporadiskt och äter och pratar utan bok, som här hos Julia i Liljeholmskajen. Vi blev fyra av fem och pratade barn och hus (där har jag inte mycket att bidra med), böcker förstås samt åldersnoja, eller rättare sagt våra vanföreställningar om hur unga vi är. Att vår grupp tjugoårsjubilerar om två och ett halvt år måste ju vara en felkalkylering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s