MCCXXIX Att tvätta en soffklädsel

20130805-010428.jpg
Har äntligen lagt upp en annons på Blocket om den här bäddsoffan som jag vill bli av med. Anledningen till dröjsmålet var att jag ville att klädseln skulle vara ren och snygg, och det blev den inte i tvättmaskinen. Lite bökigt var det, men nu har jag tvättat den i badkaret med riktigt bra resultat. Självklart undrar jag nu varför jag inte gjort den här ansträngningen tidigare och istället levt med en solkig soffa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s